Львівський державний Будинок техніки традиційно проводить із учнями закладами профтехосвіти освітню діяльність у сфері винахідництва та раціоналізації. Мета проведення таких заходів – розвиток творчості, яка є важливим засобом формування особистості учня. Чергова зустріч із винахідниками та раціоналізаторами України відбулася 22 листопада в ВПУ № 29. Оскільки на даному заході були присутні кулінари, то закономірно, що він пройшов під знаком здорового харчування.
Тон заходу задала лекція заступника директора з НМР ЛДБТ Богдана Бойка, в якій був зроблений акцент на закладах м. Львова, котрі можуть похизуватися найкращою кухнею. Також він розповів про відомих українських винахідників, які гучно заявили про себе на весь світ.
Пан Богдан передав слово аспіранту інституту професійно-технічної освіти НАПН України Марині Мелько. Вона розповіла про інноваційні напрями розвитку кулінарії. Свою доповідь пані Марина обґрунтувала демонстрацією фільму «Креативні заклади ресторанного господарства світу».
Знак оклику в зустрічі поставив зав. відділом БТ Володимир Войтюк, який познайомив учнів з цікавими та пікантними фактами про кулінарію.
Захід викликав велике зацікавлення в молоді, оскільки після кожної доповіді вони ставили багато запитань, які сприяли обміну творчим досвідом між лекторами та слухачами.
ЛДБТ висловлює особисту подяку адміністрації ВПУ № 29 за можливість зустрітися з обдарованою учнівською молоддю.
Немає коментарів