Період публікації:

від

до

Категорія:

Будинок техніки шукає кулінарні таланти

Опубліковано: Вівторок, 27 листопада 2018 

min
max

Львівський державний Будинок техніки традиційно проводить із учнями закладами профтехосвіти освітню діяльність у сфері винахідництва та раціоналізації. Мета проведення таких заходів – розвиток творчості, яка є важливим засобом формування особистості учня. Чергова зустріч із винахідниками та раціоналізаторами України відбулася 22 листопада в ВПУ № 29. Оскільки на даному заході були присутні кулінари, то закономірно, що він пройшов під знаком здорового харчування.

Тон заходу задала лекція заступника директора з НМР ЛДБТ Богдана Бойка, в якій був зроблений акцент на закладах м. Львова, котрі можуть похизуватися найкращою кухнею. Також він розповів про відомих українських винахідників, які гучно заявили про себе на весь світ.

Пан Богдан передав слово аспіранту інституту професійно-технічної освіти НАПН України Марині Мелько. Вона розповіла про інноваційні напрями розвитку кулінарії. Свою доповідь пані Марина обґрунтувала демонстрацією фільму «Креативні заклади ресторанного господарства світу».

Знак оклику в зустрічі поставив зав. відділом БТ Володимир Войтюк, який познайомив учнів з цікавими та пікантними фактами про кулінарію.

Захід викликав велике зацікавлення в молоді, оскільки після кожної доповіді вони ставили багато запитань, які сприяли обміну творчим досвідом між лекторами та слухачами.

ЛДБТ висловлює особисту подяку адміністрації ВПУ № 29 за можливість зустрітися з обдарованою учнівською молоддю.

Немає коментарів

Схожі статті:

Мода в кулінарії Мода в кулінарії Опубліковано: П`ятниця, 11 жовтня 2019 10 жовтня відбулася зустріч-диспут раціоналізаторів та винахідників з учнями Львівського вищого професійного училища технологій та сервісу. Із вступним словом до учнів звернувся заступник директора з навчально-методичної роботи Львівського державного Будинку техніки Бойко Богдан Петрович, який представив...

Переглядів: 826 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Відбулася зустріч-диспут раціоналізаторів та винахідників з учнями Львівського ВПУ торгівлі та сфери послуг Відбулася зустріч-диспут раціоналізаторів та винахідників з учнями Львівського ВПУ торгівлі та сфери послуг Опубліковано: Середа, 04 грудня 2019 29 листопада відбулася зустріч-диспут раціоналізаторів та винахідників з учнями Львівського вищого професійного училища торгівлі та сфери послуг. Відкрила захід виконувачка обов'язків директора навчального закладу Хотинецька Ганна Климентівна. Заступник директора з навчально-методичної роботи Львівського...

Переглядів: 699 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook