29 листопада відбулася зустріч-диспут раціоналізаторів та винахідників з учнями Львівського вищого професійного училища торгівлі та сфери послуг.
Відкрила захід виконувачка обов'язків директора навчального закладу Хотинецька Ганна Климентівна.
Заступник директора з навчально-методичної роботи Львівського державного Будинку техніки Бойко Богдан Петрович звернувся до учнів із вступним словом і коротко зупинився на важливості винахідництва та раціоналізаторства в оволодінні професії кулінара та представив науковців – учасників зустрічі-диспуту.
Із доповіддю «Їжа – основний фактор формування здорового організму людини» виступив член Львівського клубу винахідників, винахідник-раціоналізатор, кандидат технічних наук Багрійчук Василь Олексійович.
Про моду в кулінарії розповіла учням Мелько Марина Володимирівна – керівник гуртка, здобувачка наукового ступеня кандидата педагогічних наук – та продемонструвала відеоролик «Світові бренди модної кулінарії».
Із зацікавленням учні вислухали доповіді. Після закінчення виступів учасники зустрічі задавали запитання.
Львівський державний Будинок техніки дякує дирекції Львівського вищого професійного училища торгівлі та сфери послуг за надану можливість провести захід.
Немає коментарів