Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбулася зустріч-диспут раціоналізаторів та винахідників з учнями Львівського ВПУ торгівлі та сфери послуг

Опубліковано: Середа, 04 грудня 2019 

min
max

29 листопада відбулася зустріч-диспут раціоналізаторів та винахідників з учнями Львівського вищого професійного училища торгівлі та сфери послуг.

Відкрила захід виконувачка обов'язків директора навчального закладу Хотинецька Ганна Климентівна.

Заступник директора з навчально-методичної роботи Львівського державного Будинку техніки Бойко Богдан Петрович звернувся до учнів із вступним словом і коротко зупинився на важливості винахідництва та раціоналізаторства в оволодінні професії кулінара та представив науковців – учасників зустрічі-диспуту.

Із доповіддю «Їжа – основний фактор формування здорового організму людини» виступив член Львівського клубу винахідників, винахідник-раціоналізатор, кандидат технічних наук Багрійчук Василь Олексійович.

Про моду в кулінарії розповіла учням Мелько Марина Володимирівна – керівник гуртка, здобувачка наукового ступеня кандидата педагогічних наук – та продемонструвала відеоролик «Світові бренди модної кулінарії».

Із зацікавленням учні вислухали доповіді. Після закінчення виступів учасники зустрічі задавали запитання.

Львівський державний Будинок техніки дякує дирекції Львівського вищого професійного училища торгівлі та сфери послуг за надану можливість провести захід.

Немає коментарів

Схожі статті:

Мода в кулінарії Мода в кулінарії Опубліковано: П`ятниця, 11 жовтня 2019 10 жовтня відбулася зустріч-диспут раціоналізаторів та винахідників з учнями Львівського вищого професійного училища технологій та сервісу. Із вступним словом до учнів звернувся заступник директора з навчально-методичної роботи Львівського державного Будинку техніки Бойко Богдан Петрович, який представив...

Переглядів: 824 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Винахідники та раціоналізатори в гостях у залізничників Винахідники та раціоналізатори в гостях у залізничників Опубліковано: Вівторок, 19 лютого 2019 Зустріч-диспут раціоналізаторів та винахідників відбулася 12 лютого у Львівському міжрегіональному вищому професійному училищі залізничного транспорту. У вступному слові заступник директора з НМР Бойко Б.П. розповів учням про винахідництво та раціоналізаторство і їхній вплив на здобуття професії. У...

Переглядів: 338 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook