Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині триває конференція для працівників дошкільної освіти

Опубліковано: Вівторок, 26 лютого 2019 

min
max

Сьогодні, 26 лютого, у Палаці Мистецтв розпочалася конференція про кращі практики дошкілля «Коло дитини».

Серед тем конференції – інклюзія, діалог з батьками, міжнародний досвід, педагогічна майстерність, мотиваційні інструменти у роботі з персоналом, виклики та можливості сьогодення в дошкіллі.

Відкрив конференцію голова Львівської ОДА Олег Синютка, який виступив із доповіддю «Дошкілля в епіцентрі уваги» та відповів на питання учасників конференції.

«Дошкільна освіта є одним із пріоритетних напрямів. Адже саме у дитячому віці формується світогляд та закладається міцний фундамент для подальшого розвитку дитини. Для нас важливим є спільно з вами визначити пріоритети та скерувати на них відповідне фінансування. Діти – це майбутнє нашої держави, відтак, ми повинні дбати про їхню освіту», - зазначив Олег Синютка.

Організатори конференції – департамент освіти і науки Львівської ОДА та ГО «Центр соціальних інновацій».

«Від дошкільної освіти у найбільшій мірі залежать майбутні успіхи дитини в житті. Адже наукою доведено, що найбільший багаж, який дитина може взяти для свого становлення, вона бере до 5-ти річного віку. Саме тому ми вирішили створити такий комунікаційний майданчик, чим і стала ця конференція, де буде можливість обговорення проблем дошкілля Львівщини, обміну досвідом та успішними практиками», - зазначила директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій.

Спікерами конференції є керівники ЗДО, педагоги-методисти, освітні управлінці, викладачі-практики, які мають свою історію успіху в розвитку дошкілля.

Загалом у конференції взяли участь понад 200 педагогів та керівників ЗДО.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Модернізація освітнього простору – інвестиція у майбутнє (Мостиська ОТГ) Модернізація освітнього простору – інвестиція у майбутнє (Мостиська ОТГ) Опубліковано: Середа, 30 серпня 2017       30 серпня 2017 року  відбулася учительська Конференція  відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту Мостиської міської ради Львівської області (Мостиська ОТГ).  Валентина Григорівна Чернега, начальник  Відділу  ОКТМС презентувала  аналіз діяльності освітян, вагомі результати, якісні зміни,...

Переглядів: 926 Коментарів: 0

Відділи освіти

Цьогоріч у Великому Любіні відкриють новий садок на 150 місць Цьогоріч у Великому Любіні відкриють новий садок на 150 місць Опубліковано: Понеділок, 06 квітня 2020 Одним із базових принципів Нової української школи є безперервність освіти. Це означає, що освітній процес починається від народження і триває пожиттєво. Водночас, держава визнає, що базовими етапами фізичного, психічного та соціального становлення особистості дитини є вік немовляти (до року), ранній...

Переглядів: 4219 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook