Період публікації:

від

до

Категорія:

Науково-теоретична конференція на тему: «Забезпечення прав і свобод людини в Україні»

Опубліковано: Середа, 15 травня 2019 

min
max

Нещодавно у Львівському кооперативному коледжі економіки і права викладачами циклової комісії правознавчих дисциплін проведено науково-теоретичну конференцію на тему: «Забезпечення прав і свобод людини в Україні».

Метою наукового заходу стало обговорення і узагальнення науково-пошукової роботи студентів спеціальності «Право».

У конференції взяли участь студенти 2-4 курсів спеціальності «Право» та учні шкіл міста Львова.

Голова циклової комісії правознавчих дисциплін Руслана Юзьків наголосила на важливості науково-дослідницької роботи у навчальному процесі. На її думку, саме наукові конференції сприяють розвитку інтелектуальних здібностей, формуванню наукового світогляду студентської молоді.

Правові механізми забезпечення прав і свобод людини, що реалізуються в умовах реформування органів влади і побудовані на принципах законності, доброчесності, доступності, відкритості, в своєму виступі відзначила керівник студентського науково-практичного гуртка «Феміда», викладач і адвокат Руслана Кравчишин. За її словами, сьогодні триває активна співпраця органів влади по запровадженню дієвих методів здійснення державного управління, управління справами територіальних громад та правосуддя, тож на шляху до здійснення поставлених цілей суспільство впевнено долає проблеми реалізації своїх прав і свобод.

Свої доповіді представили студенти з різних груп та курсів спеціальності, а саме: «Захист прав і свобод дитини в Україні» – Юлія Івашків, гр. ПВ(н)-15 (науковий керівник – Руслана Кравчшин), «Забезпечення права на життя в контексті репродуктивних прав людини» – Тетяна Шапайко, гр. ПВ(н)-27 (науковий керівник – Людмила Бачинська), «Роль адвоката в правовому інституті захисту прав людини» – Юрій Коцюмбас, гр. ПВ-16 (науковий керівник – Оксана Козак), «Захист прав дитини в аспекті виконання рішення про її примусове відібрання» – Назаркевич Зоряна, гр. ПВ(н)-26 (науковий керівник – Наталія Захарчук), «Забезпечення прав і свобод сторін у виконавчому провадженні. Захист державного службовця» – Діана Степан, гр. ПВ(н)-25 (науковий керівник – Руслана Юзьків), «Проблеми забезпечення прав ув’язнених у кримінально-виконавчій системі» – Василів Вікторія, гр. ПВ(н)-16 (науковий керівник – Зоряна Хомяк).

Теми доповідей були актуальними, змістовними та супроводжувались цікавими презентаціями.

Робота учасників наукової конференції пройшла в дусі жвавої дискусії, під час якої були запропоновані креативні способи розв’язання заданих проблем.

Керівник студентського науково-практичного гуртка «Феміда» підвела підсумки роботи гуртка за 2019/2019 н.р.

По завершенні конференції завідувач наукового відділу Людмила Бачинська відзначила високу результативність наукової роботи студентів і їх наукових керівників, нагородила учасників подяками, побажала їм успіхів, творчого натхнення та нових перемог, а їхнім керівникам – плідної праці та наукових досягнень.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Науково-дослідницька конференція на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність» Науково-дослідницька конференція на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність» Опубліковано: П`ятниця, 10 січня 2020 Викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели науково-дослідницьку конференцію на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність». Конференція була направлена на підтримку...

Переглядів: 1523 Коментарів: 0

Вища освіта

Студентська науково-теоретична конференція «Особливості митного регулювання в Україні та актуальні проблеми на сучасному етапі» Студентська науково-теоретична конференція «Особливості митного регулювання в Україні та актуальні проблеми на сучасному етапі» Опубліковано: П`ятниця, 31 травня 2019 Нещодавно викладачами циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організовано та проведено науково-теоретичну конференцію на тему: «Особливості митного регулювання в Україні та актуальні проблеми на сучасному етапі». Участь в конференції...

Переглядів: 635 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook