Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень туризму та краєзнавства у ДНЗ «Львівське вище професійне художнє училище»

Опубліковано: Вівторок, 01 жовтня 2019 

min
max

Традиційно в останній тиждень вересня та з нагоди Всесвітнього дня туризму, який офіційно відзначається 27 вересня, у ДНЗ «Львівське вище професійне художнє училище» впродовж 23-27 вересня проходив насичений різноманітними заходами Тиждень туризму та краєзнавства, який організували заступник директора з навчально-виховної роботи Обнявка Надія Михайлівна, викладач географії Турчиняк Наталія Володимирівна.

Тиждень розпочався з учнівської лінійки і ознайомленням розкладу заходів.

У вестибюлі училища, на стенді, учні мали можливість розгадувати загадки і розв’язувати географічні кросворди. Кожного дня – інші вікторини, цікаві факти про природні ландшафти, звичаї країн, творчі роботи учнів «Канікули в Європі», «Країна, яку мрію відвідати».

Другий день був присвячений екологічному вихованню, чистому довкіллю. У закладі в цей день учні прибирали територію та збирали макулатуру. Учні груп організовано здали макулатуру до приймального пункту та отримані кошти віддали для закупівлі продуктів на куліш.

Учні другого курсу взяли участь в учнівській конференції на тему: «Глобальні проблеми людства».

В середу відбувся екологічний захід «Еко-шик», гаслом дійства стало: «Якщо людина не зробить так, щоб на землі стало менше сміття, то сміття зробить так, щоб на Землі стало менше людей!». Учні презентували зроблені власноруч костюми із «сміття». Фантазії та вмінь учням не позичати, про що свідчили барвисті, яскраві образи, які вони створили. Дефіле учасників супроводжувалось інформацією та фактами шкідливої діяльності людини на довкілля, під вдало підібраний музичний супровід Синєокої О.К.

Веселі естафети туристичного спрямування розпочали четвертий день тематичного тижня. На уроках з фізичної культури декількох груп училища учні пригадали (або й навчились), які речі потрібно брати у похід, як спакувати наплічник, розкласти намет, надати першу медичну допомогу потерпілому. Все відбувалося весело й спортивно, адже команди відчували дух суперництва з одного боку, та взаємопідтримки з іншого. В організації естафет та конкурсів значно допоміг викладач Ковальчук Ю.А.

На уроках географії між учнями груп № 101, 102, 104 відбулись географічні ігри «Мандруючи світами», географічне доміно, конкурс «Най...най...най у світі», організовані викладачем географії Турчиняк Н.В.

У п’ятницю, як підсумок, учні розвісили стіннівки зі світлинами їхньої активної участі в заходах тематичного тижня.

Тиждень туризму та краєзнавства, як завше, видався насиченим та веселим.

Це хороший старт нового навчального року, адже ми повинні жити в мирі та злагоді з природою, слідкувати за екологією та вести здоровий спосіб життя, багато подорожувати, адже подорожі множать всі людські емоції.

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень туризму та краєзнавства у Львівському вищому професійному художньому училищі Тиждень туризму та краєзнавства у Львівському вищому професійному художньому училищі Опубліковано: Вівторок, 02 жовтня 2018 Традиційно в останній тиждень вересня та з нагоди Всесвітнього дня туризму, який офіційно відзначається 27 вересня, у ДНЗ «Львівське вище професійне художнє училище» проходить насичений різноманітними заходами Тиждень туризму та краєзнавства, який організували заступник директора з навчально-виховної...

Переглядів: 371 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Незабаром: «Вітражне Різдво» у Львові Незабаром: «Вітражне Різдво» у Львові Опубліковано: Четвер, 05 грудня 2019 8 листопада почався завершальний етап грантового проекту Центру вітражного мистецтва на базі ДНЗ «Львівське ВПХУ», реалізованого за підтримки Українського культурного фонду. Команда провела фахове обговорення культурно-мистецького проекту, який тривав три місяці, та експерти представили внутрішній моніторинг...

Переглядів: 743 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook