Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права говорили про інноваційні процеси та їх вплив на ефективність діяльності підприємства (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 25 березня 2016 

min
max

23 березня у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулася студентська науково-практична конференція на тему: «Інноваційні процеси та їх вплив на ефективність діяльності підприємства».

З вітальним словом до учасників конференції звернулася завідувач науковим центром коледжу Ісманицька Тетяна Іванівна. Вона побажала усім здоров’я та гарного настрою в процесі роботи.

До привітань також долучилися: Зубко Наталія Павлівна – директор коледжу, Федак Леся Володимирівна – заступник директора з навчальної роботи, Леськів Ігор Степанович – заступник директора з навчально-методичної роботи, Клачко Ірина Василівна – завідувач економічним відділенням, Криськув Ліліана Михайлівна – завідувач товарознавчо-правничим відділенням, Шура Оксана Михайлівна – завідувач технологічного відділення та готельно-ресторанної справи та інші.

Організатори студентської конференції ставили за мету обговорення актуальних інноваційних процесів в країні та їх вплив на ефективність діяльності підприємства, розвитку науково-технічного прогресу та підвищення інноваційної діяльності вітчизняних підприємств, яке дасть змогу перейти до створення і використання технологій більш високого рівня, а отже, прискорити економічне зростання національної економіки та інноваційних процесів загалом.

Головним завданнями є поширення економічних знань, професійний розвиток та становлення особистості фахівця, вдосконалення інноваційної діяльності підприємств, зокрема споживчої кооперації України, в умовах інноваційних процесів. Розвиток національної економіки визначається активністю інновацій, які відбуваються в країні, та економічною ефективністю їх нововведень. Інновації є ефективним способом розвитку конкурентоспроможності підприємств.

Доповідачі в своїх роботах висвітлили досягнення в інноваційній сфері різних галузей економіки, проаналізували недоліки та запропонували шляхи покращення економічної діяльності як в регіоні, так і в економіці загалом.

Свої доповіді представили студенти навчального закладу: Стецина Зоряна, група ПВн-13 – «Інтернет-магазин як інноваційний спосіб здійснення підприємницької діяльності» (науковий керівник Мисак С.С.); Гера Ольга, група КТ-23 – «Проблеми формування сприятливого інвестиційного клімату України» (науковий керівник Марчишин Л.П.); Білоніжка Ігор, група ПК-23 – «Хмарні технології в бізнесі» (науковий керівник Солоджук Г.В.); Леськів Андріана, група КТ-23 – «Роль інноваційних процесів у розвитку української економіки» (науковий керівник Фера О.С.); Батюк Роман, група ФН-13 – «Інновації Львівщини» (науковий керівник Демус С.М.); Васильєва Олена, група КТ-14 – «Кадровий потенціал працівників зі знанням англійської мови як інноваційний шлях розвитку міжнародного підприємництва» (науковий керівник Дідух М.О.) та інші.

Студенти продемонстрували свої науково-пошукові здібності, мистецтво публічного виступу та високий інтелектуальний рівень.

Теми доповідей були актуальними, змістовними та супроводжувались цікавими презентаціями.

Організатори студентської конференції та голови циклових комісій висловлюють подяку всім учасникам та їх науковим керівникам.

По закінчені конференції кожен учасник був нагороджений Почесним дипломом.

Матеріал підготував Михайло Голубка, голова циклової комісії фінансів та кредиту, викладач вищої категорії Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Науково-практична конференція «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства» Науково-практична конференція «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства» Опубліковано: П`ятниця, 07 Червня 2019 Нещодавно на базі Львівського торговельно-економічного університету відбулася Шістнадцята науково-практична конференція студентів закладів вищої освіти Укркоопспілки на тему: «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства». Організатор заходу – Навчально-методичний центр «Укоопосвіта»...

Переглядів: 1033 Коментарів: 0

Вища освіта

Викладачі Львівського кооперативного коледжу економіки і права поділилися досвідом організації навчально-виховного процесу (фото) Викладачі Львівського кооперативного коледжу економіки і права поділилися досвідом організації навчально-виховного процесу (фото) Опубліковано: Середа, 07 Червня 2017 Нещодавно у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулась підсумкова щорічна викладацька науково-практична конференція на тему: «З досвіду організації навчально-виховного процесу». Мета конференції: розгляд проблем та перспектив розвитку організації навчально-виховного процесу в коледжі,...

Переглядів: 977 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook