Період публікації:

від

до

Категорія:

Учителів Львівщини запрошують до участі в українсько-польській зустрічі-сватці

Опубліковано: П`ятниця, 29 квітня 2016 

min
max

Фонд Освіта для Демократії (Варшава, Польща) та Лабораторія Громадянської Освіти «Пошук» Товариства Лева (Львів, Україна) запрошує вчителів середніх шкіл та гімназій (які працюють з учнями віком 11-16 років) взяти участь у зустрічі освітян із Польщі та з України, що бажають налагодити міжнародну співпрацю шкіл та обмін молоддю. До участі у «сватці» запрошуються представники шкіл, які раніше не брали участь у подібній зустрічі і чий навчальний заклад не має партнерської школи у Польщі.

Тренінг-сватка відбуватиметься з 27 по 30 червня 2016 року у Варшаві.

Для налагодження співпраці запрошуються школи Західної та Центральної України: Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Волинської, Рівненської, Чернівецької, Закарпатської, Хмельницької, Вінницької, Кіровоградської, Полтавської, Житомирської, Черкаської, Київської, Чернігівської областей.

Завдяки «сватці» школи матимуть можливість знайти партнерів у Польщі, спільно з якими зможуть організувати обмін молоддю. Також учителі, що братимуть участь у зустрічі, зможуть вдосконалити свої навики у написанні освітніх проектів.

Під час тренінгу буде можливість розповісти про школу, яку представлятиме учитель, знайти партнерську школу для спільної реалізації проекту, дізнатися більше про систему освіти у Польщі та спробувати спільно з польським партнером написати проект співпраці шкіл та обміну молоддю.

Учасники тренінгу самостійно залагоджують візове питання та самостійно добираються до місця проведення тренінгу. Фонд компенсує витрати учасників на проїзд, а також забезпечує проживання та харчування протягом тренінгу. До участі в тренінгу запрошуються по одному представнику від школи. Кількість місць – обмежена, зацікавлені в участі вчителі повинні заповнити анкету (що додається) і надіслати на адресу: poshuktl@gmail.com. Термін надсилання анкет закінчується 6 травня о 18.00 год. Про результати відбору буде повідомлено не пізніше 16 травня.

Зазначимо, що тренінг організовано в рамках Програми RITA – «Переміни в регіоні», що фінансується Польсько-Американським Фондом Свободи та реалізується Фондом Освіта для Демократії. Учасники тренінгу отримають сертифікат, що підтверджуватиме участь у «сватці».

За додатковою інформацією звертайтесь до Людмили Роман (тел.: 098-444-91-83 або 093-524-30-03) чи до Оксани Чабан (тел.: 097-434-44-00) та за електронною адресою: poshuktl@gmail.com.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Львівщина розширюватиме співпрацю з «Альянс Франсез» у сфері освіти Львівщина розширюватиме співпрацю з «Альянс Франсез» у сфері освіти Опубліковано: Середа, 14 листопада 2018 Сьогодні, 14 листопада, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зустрівся із директором «Альянс Франсез» Львів Ніколя Фасіно. «Хочу подякувати вам за теплий прийом, адже через повагу і доброзичливість до мене, ви виявляєте повагу до нашої культури, мови та народу зокрема»,...

Переглядів: 519 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

Львівщина співпрацюватиме з литовською компанією «JOSTRA» у сфері освіти Львівщина співпрацюватиме з литовською компанією «JOSTRA» у сфері освіти Опубліковано: Вівторок, 23 жовтня 2018 22 жовтня голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із представниками литовської компанії «JOSTRA». Очільник Львівщини подякував бізнес-делегації за підтримку Литвою України і наголосив на важливості реалізації спільних проектів, зокрема у сфері освіти. «В 35 закладах з 50 щонайменше за однією...

Переглядів: 691 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook