Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права – учасники науково-практичної конференції «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства» (фото)

Опубліковано: Понеділок, 06 Червня 2016 

min
max

Нещодавно студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права взяли участь в Тринадцятій науково-практичній конференції студентів вищих навчальних закладів Укркоопспілки на тему: «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства», яка відбулася на базі Львівського торговельно-економічного університету.

У конференції взяли участь 24 представники з 12 навчальних закладів, що представляли 11 міст України.

З вітальними словами до молодих вчених звернулися член Правління Укркоопспілки, директор Департаменту кадрової політики, освіти і науки, директор НМЦ «Укоопосвіта» Лідія Войнаш і ректор університету, професор Петро Куцик.

Львівський кооперативний коледж економіки і права представили з доповідями студенти: Роман Батюк, Олена Васильєва, Ольга Гера, Зоряна Стецина.

По закінчені конференції організатори побажали студентам та їхнім керівникам плідної праці і наукових досягнень, а учасники конференції були нагороджені дипломами від Правління Укркоопспілки та сертифікатами Львівського торговельно-економічного університету.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

Науково-практична конференція «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства» Науково-практична конференція «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства» Опубліковано: П`ятниця, 07 Червня 2019 Нещодавно на базі Львівського торговельно-економічного університету відбулася Шістнадцята науково-практична конференція студентів закладів вищої освіти Укркоопспілки на тему: «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства». Організатор заходу – Навчально-методичний центр «Укоопосвіта»...

Переглядів: 1033 Коментарів: 0

Вища освіта

Викладачі Львівського кооперативного коледжу економіки і права поділилися досвідом організації навчально-виховного процесу (фото) Викладачі Львівського кооперативного коледжу економіки і права поділилися досвідом організації навчально-виховного процесу (фото) Опубліковано: Середа, 07 Червня 2017 Нещодавно у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулась підсумкова щорічна викладацька науково-практична конференція на тему: «З досвіду організації навчально-виховного процесу». Мета конференції: розгляд проблем та перспектив розвитку організації навчально-виховного процесу в коледжі,...

Переглядів: 978 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook