Період публікації:

від

до

Категорія:

Оголошено Всеукраїнський конкурс навчально-методичних розробок з прав людини

Опубліковано: Вівторок, 20 вересня 2016 

min
max

Українська Гельсінська Спілка з прав людини за підтримки Програми USAID «Права людини в дії» в рамках Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини» за сприяння Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини оголошує Всеукраїнський конкурс навчально-методичних розробок з прав людини (уроків та виховних заходів).

Конкурс проводиться для сприяння реалізації Національної стратегії з прав людини (Указ Президента України № 501/2015) та Всесвітньої програми освіти в сфері з прав людини (прийнята Генеральною Асамблеєю ООН у 2004 році), з метою поширення інформації про права людини, розвитку зацікавленості щодо актуальних питань в сфері прав людини, виявлення та стимулювання творчо обдарованої учнівської молоді, зацікавленої у правозахисній діяльності, сприяння її профорієнтації, стимулювання до прояву активної життєвої позиції, формування в українському суспільстві поваги до гідності людини.

До участі в Конкурсі запрошуються педагогічні працівники, творчі колективи навчальних закладів, наукових установ, громадських організацій незалежно від фахової освіти, педагогічного стажу, віку.

Всі Лауреати Конкурсу отримають Дипломи, кращі розробки будуть розміщені на сайті: http://edu.helsinki.org.ua. Учасники Конкурсу, які зайняли І, ІІ та ІІІ місця, отримують Дипломи переможців та цінні подарунки. Навчальний заклад, де працює переможець, отримує можливість проведення семінару з прав людини організаторами Конкурсу за участю провідних експертів в цій галузі.

Останній термін подання навчально-методичних розробок на Конкурс – 1 листопада 2016 р.

Уроки та розробки виховних заходів та реєстраційну анкету просимо надсилати в електронному вигляді на адресу: edu@helsinki.org.ua з поміткою «Конкурс навчально- методичних розробок».

З більш детальною інформацію про Конкурс та зразком реєстраційної анкети можна ознайомитися в Положенні про Конкурс.

Для додаткових запитань та консультацій просимо звертатися за телефоном: (096) 890-22-09, або надсилати запитання на e-mail: edu@helsinki.org.ua. Контактна особа – Олег Охредько.

Немає коментарів

Схожі статті:

Науково-теоретична конференція на тему: «Забезпечення прав і свобод людини в Україні» Науково-теоретична конференція на тему: «Забезпечення прав і свобод людини в Україні» Опубліковано: Середа, 15 травня 2019 Нещодавно у Львівському кооперативному коледжі економіки і права викладачами циклової комісії правознавчих дисциплін проведено науково-теоретичну конференцію на тему: «Забезпечення прав і свобод людини в Україні». Метою наукового заходу стало обговорення і узагальнення науково-пошукової роботи студентів...

Переглядів: 564 Коментарів: 0

Вища освіта

Львівським студентам провели тренінг щодо захисту прав людини Львівським студентам провели тренінг щодо захисту прав людини Опубліковано: Вівторок, 02 квітня 2019 Нещодавно в Українському Католицькому Університеті було проведено тренінг, який проводився у рамках Всеукраїнського проекту від «Від мрії до дії» та реалізується Міністерством юстиції України спільно з Всеукраїнським громадським центром «Волонтер» та за підтримки Представництва Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ)...

Переглядів: 501 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook