Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень безпеки дорожнього руху у ДНЗ «Львівське ВПХУ

Опубліковано: П`ятниця, 18 листопада 2016 

min
max

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху, що відзначається з 14 по 20 листопада, та приурочений до Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху (2011-2020) у Львівському вищому професійному художньому училищі відбувалися заходи на утвердження важливості роботи над проблемою дотримання правил поведінки на дорозі. Організатором тематичного тижня є інженер з охорони праці закладу Трухан Михайло Андрійович.

В училищі питання безпеки учнів на дорозі постійно обговорюється та аналізується на виховних годинах, під час інструктажів з техніки безпеки, в індивідуальних бесідах з учасниками навчально-виховного процесу. Тематичний тиждень, що проходив у закладі узагальнив інформацію, що подавалася досі,  а також показав зворотній зв’язок, оскільки учні мали змогу розповісти, показати, намалювати, як вони бачать важливість дотримання правил дорожнього руху.

Перший поверх училища змістовно доповнили плакати та стіннівки, які учні виготовили власноруч, та у які вклали своє бачення постійного зіткнення правил та особистості. Конкурс визначив найбільш змістовні та актуальні роботи, творчий підхід до виконання, живописну подачу, професіоналізм тощо. нагородження учасників та переможців відбудеться на щотижневій лінійці у понеділок.

Викладачі та майстри виробничого навчання проводили у групах виховні години, лейтмотивом яких стало гасло «Дотримуйся правил – збережи життя!», аналізувалась та обговорювалась поведінка учнів у ритмі сучасного життя та необхідність зупинитись, подумати і лише тоді робити певні дії.

16 листопада в училище завітав керівник курсу «Правила дорожнього руху» з підготовки водіїв, що організовані при Львівському державному університеті внутрішніх справ Ганусин Петро Іванович. Зустріч виявилась цікавою, адже учні мали співрозмовника, який щоденно практично зустрічається з проблемами дорожнього руху та володіє ґрунтовною інформацією з питання.

Сподіваємося, що учні ДНЗ «Львівське ВПХУ» не нехтуватимуть правилами дорожнього руху, тим самим оберігаючи себе та інших, та поширюватимуть отримані знання під час тижня Безпеки дорожнього руху.

Немає коментарів

Схожі статті:

«Правничі ігри» ЛьвДУВС мають свого першого чемпіона «Правничі ігри» ЛьвДУВС мають свого першого чемпіона Опубліковано: Вівторок, 13 грудня 2016 У рамках відзначення «Тижня права в Україні», а також з метою популяризації правової освіти серед молоді, 9 грудня у Львівському державному університеті внутрішніх справ відбувся інтелектуально-розважальний конкурс «Правничі ігри» серед загальноосвітніх навчальних закладів міста Львова. Ініціатором проведення...

Переглядів: 1614 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Львівське обласне відділення Олімпійської Академії України – серед кращих в Україні Львівське обласне відділення Олімпійської Академії України – серед кращих в Україні Опубліковано: Вівторок, 13 грудня 2016 Цими днями в Національному університеті фізичного виховання та спорту України (НУФВСУ) відбулися урочисті заходи з нагоди 25-річного ювілею з дня заснування Олімпійської Академії України. В урочистостях взяли участь президент Національного олімпійського комітету України (НОК), член Виконкому Міжнародного...

Переглядів: 1438 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook