Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львові пройшла Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасний стан та пріоритети модернізації фінансово-економічної системи України» (фото)

Опубліковано: Понеділок, 05 грудня 2016 

min
max

Нещодавно на базі Львівського торговельно-економічного університету була проведена VІІ Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених на тему: «Сучасний стан та пріоритети модернізації фінансово-економічної системи України», присвячена 200-річчю заснування вишу, спільно з Інститутом економіки та фінансів ЛТЕУ, Інститутом модернізації змісту освіти, Регіональною філією Національного інституту стратегічних досліджень у м. Львові та кафедрою фінансів, кредиту та страхування ЛТЕУ.

Мета конференції – обговорення проблем та перспектив розвитку фінансово-економічної системи України з урахуванням національних та регіональних особливостей, обмін досвідом.

У конференції взяли участь учасники з Івано-Франківська, Ірпеня, Києва, Львова, Хмельницького та Чернігова. Загалом 168 осіб, з них – 144 студенти, 13 аспірантів, 11 молодих вчених. Вони представляли двадцять вишів та наукових установ України, а саме: Львівський торговельно-економічний університет, Національний інститут стратегічних досліджень, ДУ «Інститут регіональних досліджень ім. М.І. Долішнього НАН України», Львівський національний університет імені Івана Франка, Національний університет «Львівська політехніка», Лісотехнічний національний університет України, Львівський національний аграрний університет, Львівський університет безпеки життєдіяльності, Українську академію друкарства, Львівський інститут МАУП, Львівський інститут банківської справи УБС, Львівський інститут економіки і туризму, Львівський техніко-економічний коледж, Національної академії статистики, обліку та аудиту, Університет державної фіксальної служби України, Чернігівський національний технологічний університет, Хмельницький національний університет, Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника.

Відтак, Львівський кооперативний коледж економіки і права представили Наталя Зубко, Михайло Голубка, Ольга Мельник, Юлія Флінта, Михайло Голубка, студенти спеціальності: «Фінанси, банківська справа та страхування», «Оціночна діяльність», «Облік і оподаткування» та наукові керівники, викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності.

Відкрив науковий захід Петро Куцик – професор, ректор Львівського торговельно-економічного університету, який привітав учасників науково-практичної конференції, побажав учасникам здоров’я та гарного настрою в процесі роботи.

До вітального слова долучилися: доцент, директор Інституту економіки та фінансів Тамара Герасименко, завідувач кафедри фінансів, кредиту та страхування Львівського торговельно-економічного університету Тарас Васильців та модератор заходу, доцент кафедри фінансів, кредиту та страхування Тетяна Мединська.

VІІ Всеукраїнська науково-практична конференція працювала за такими тематичними напрямами:

  • Економіка України в період фінансово-економічної нестабільності: пріоритети модернізації та подальшого поступу.
  • Грошово-кредитна та валютна політика України: проблеми і перспективи удосконалення.
  • Бюджетно-податкова політика та реформування фінансової системи.
  • Напрями зміцнення економічної безпеки держави.
  • Механізми стабілізації і розвитку банківської системи. Напрями і засоби покращення інвестиційної привабливості національного господарства.
  • Актуальні проблеми страхового ринку в Україні.
  • Мікрорівневі аспекти модернізації фінансово-економічного стану.
  • Осучаснення інструментів обліку, аналізу та аудиту.

На завершення конференції організатори висловили подяку усім учасникам та їх науковим керівникам, а професор Тарас Васильців вручив учасникам грамоти та збірники матеріалів, а науковим керівникам – подяки.

За інформацією прес-служби ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

Науково-практична конференція «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства» Науково-практична конференція «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства» Опубліковано: П`ятниця, 07 Червня 2019 Нещодавно на базі Львівського торговельно-економічного університету відбулася Шістнадцята науково-практична конференція студентів закладів вищої освіти Укркоопспілки на тему: «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства». Організатор заходу – Навчально-методичний центр «Укоопосвіта»...

Переглядів: 1038 Коментарів: 0

Вища освіта

Викладачі Львівського кооперативного коледжу економіки і права поділилися досвідом організації навчально-виховного процесу (фото) Викладачі Львівського кооперативного коледжу економіки і права поділилися досвідом організації навчально-виховного процесу (фото) Опубліковано: Середа, 07 Червня 2017 Нещодавно у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулась підсумкова щорічна викладацька науково-практична конференція на тему: «З досвіду організації навчально-виховного процесу». Мета конференції: розгляд проблем та перспектив розвитку організації навчально-виховного процесу в коледжі,...

Переглядів: 982 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook