Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права посіли призові місця на олімпіаді з правознавства (фото)

Опубліковано: Понеділок, 13 березня 2017 

min
max

Нещодавно представники Львівського кооперативного коледжу економіки і права взяли участь в обласній олімпіаді з правознавства серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Львівської області, яка проходила на базі Технологічного коледжу вищого державного навчального закладу «Національний лісотехнічний університет України».

З вітальним словом до учасників олімпіади звернувся Голова ради директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Львівської області Роман Дадак, який побажав усім успіхів та гарних результатів.

Організатори проведення олімпіади ставили за мету підвищення якості підготовки студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, виявлення, підтримку та розвиток творчого потенціалу обдарованої молоді, реалізацію здібностей студентів, стимулювання й активізацію їхньої навчально-пізнавальної та науково-дослідної діяльності, створення умов для їхнього професійного росту.

Учасники олімпіади мали змогу перевірити свої знання з базових галузей права та ряду юридичних дисциплін, а саме: історії держави і права України, теорії держави і права, господарського права і процесу, історії держави і права зарубіжних країн, основ судових та правоохоронних органів, права соціального захисту, цивільного права і процесу, кримінального права, кримінального процесу, адміністративного права, юридичної деонтології.

Голова методичного об’єднання викладачів правознавчих дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області Наталя Галушка зазначила, що студенти приємно вразили високим рівнем підготовки, а також подякувала викладачам за результативну роботу з обдарованими дітьми та всім тим, хто допоміг студентам у підготовці до олімпіади.

Методист ради директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Львівської області Ірина Тарасюк зазначила, що під час олімпіади студенти виявили високі знання, кмітливість, випробували себе у розв’язуванні нестандартних завдань. Вони продемонстрували здатність до креативного мислення – наводили переконливі аргументи і докази.

Забезпечували проведення Олімпіади та перевірку робіт журі з провідних викладачів правознавчих дисциплін технікумів та коледжів І-ІІ рівнів акредитації Львівської області.

Львівський кооперативний коледж економіки і права та спеціальність «Правознавство» гідно представили учасники олімпіади і повернулися з нагородами: Ольга Галімурка виборола I місце, а Зоряна Стецина та Марія Климко посіли IІІ місце.

Під час церемонії закриття олімпіади організатори заходу нагородили грамотами та подяками переможців та їх наставників.

Адміністрація коледжу, голова та викладачі циклової комісії правознавчих дисциплін, студентське самоврядування та одногрупники пишаються своїми олімпійцями та вітають переможців в обласній олімпіаді з правознавства та бажають успіхів і відмінних результатів в подальших заходах.

Директор Львівського кооперативного коледжу економіки і права Наталя Зубко подякувала викладачам циклової комісії правознавчих дисциплін (голова циклової комісії Руслана Юзьків) за ефективну роботу з обдарованими дітьми та відповідальне ставлення при підготовці студентів до такого важливого заходу. Адже олімпіада дає змогу виявити кращих студентів із правознавства, поглибити їхню зацікавленість юриспруденцією та стимулювати до творчої праці.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студентка Львівського кооперативного коледжу – серед призерів обласної олімпіади з правознавства Студентка Львівського кооперативного коледжу – серед призерів обласної олімпіади з правознавства Опубліковано: Середа, 20 березня 2019 Нещодавно базі Львівського державного університету внутрішніх справ, у співпраці з Радою директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Львівської області та обласним методичним об’єднанням викладачів правознавчих дисциплін, було проведено ІІ етап Обласної олімпіади з правознавства серед...

Переглядів: 526 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

У Львівському кооперативному коледжі відбулася студентська олімпіада з правознавства У Львівському кооперативному коледжі відбулася студентська олімпіада з правознавства Опубліковано: П`ятниця, 19 жовтня 2018 Викладачі циклової комісії правознавчих дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели олімпіаду з правознавства серед студентів третього і четвертих курсів. Мета олімпіади – виявлення та підтримка обдарованої студентської молоді, які прагнуть поглиблювати знання,...

Переглядів: 424 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook