Період публікації:

від

до

Категорія:

Науково-теоретична конференція «Тенденції реформування органів влади» (фото)

Опубліковано: Вівторок, 21 березня 2017 

min
max

16 березня у вищому навчальному закладі «Львівський кооперативний коледж економіки і права» відбулася науково-теоретична конференція на тему: «Тенденції реформування органів влади», яку організували та провели викладачі циклової комісії правознавчих дисциплін.

У роботі конференції взяли участь адміністрація, голови циклових комісій, викладачі коледжу та студенти всіх курсів спеціальності «Правознавство».

Відкрили конференцію Руслана Юзьків – голова циклової комісії правознавчих дисциплін та Соломія Мисак – керівник науково-практичного гуртка «Феміда», заступник голови циклової комісії правознавчих дисциплін. Вони привітали усіх учасників та гостей цього наукового заходу та зазначили, що вже стало доброю традицією проведення науково-теоретичних конференцій у стінах Львівського кооперативного коледжу економіки і права.

До привітального слова долучилися: директор коледжу Наталія Зубко; заступник директора з навчальної роботи Леся Федак; заступник директора з навчально-методичної роботи Ігор Леськів; завідувач товарознавчо-правознавчого відділення та розробки програмного забезпечення Ліліана Криськув; заступник директора з заочної форми навчання Євген Яхно.

Метою наукового заходу стало об’єднання зусиль молодих фахівців у галузі права та пошуку нових шляхів реформування вітчизняної правової системи країни.

Доповіді учасників конференції були цікаві та змістовні. Серед виступів найбільше запам’ятались доповіді: «Реформування органів прокуратури» Анни Панчишин, група ПВ(н)-13 (науковий керівник – Оксана Козак); «Особливості державної реєстрації суб’єктів господарювання» Руслана Богатиренка, група ПВ(н)-23 (науковий керівник – Тетяна Шарун); «Система оцінювання ефективності роботи Національної поліції» Оксани Яцків, група ПВ-14 (науковий керівник – Руслана Юзьків); «Реєстрація нерухомості в сучасних умовах» Марії Климко, група ПВ(н)-14 (науковий керівник – Наталя Загорбенська); «Сучасні аспекти реформування місцевого самоврядування в Україні» Олександра Корчака, група ПВ(н)-24 (науковий керівник – Любов Фірчук); «Дискусійні аспекти «адвокатської монополії» на представництво в судах» Артура Дейнеги, група ПВ(н)-15 (науковий керівник – Соломія Мисак); «Реформування державної виконавчої служби» Максима Шургота, група ПВ(н)-25 (науковий керівник – Зоряна Ковалик).

По закінчені конференції представники від адміністрації коледжу побажали організаторам, студентам та їхнім керівникам плідної праці та наукових досягнень, а учасники конференції були нагороджені грамотами. За результатами конференції планується видати збірник доповідей.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Науково-дослідницька конференція на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність» Науково-дослідницька конференція на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність» Опубліковано: П`ятниця, 10 січня 2020 Викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели науково-дослідницьку конференцію на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність». Конференція була направлена на підтримку...

Переглядів: 1523 Коментарів: 0

Вища освіта

Студентська науково-теоретична конференція «Особливості митного регулювання в Україні та актуальні проблеми на сучасному етапі» Студентська науково-теоретична конференція «Особливості митного регулювання в Україні та актуальні проблеми на сучасному етапі» Опубліковано: П`ятниця, 31 травня 2019 Нещодавно викладачами циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організовано та проведено науково-теоретичну конференцію на тему: «Особливості митного регулювання в Україні та актуальні проблеми на сучасному етапі». Участь в конференції...

Переглядів: 635 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook