Період публікації:

від

до

Категорія:

Науково-практична конференція «Інноваційна діяльність підприємств» (фото)

Опубліковано: Понеділок, 27 березня 2017 

min
max

Нещодавно у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулася студентська науково-практична конференція на тему: «Інноваційна діяльність підприємств».

Мета конференції: популяризація наукових знань; пропаганда досвіду студентської дослідної роботи; стимулювання творчої діяльності молоді; обмін досвідом та впровадження набутих знань на практиці.

Відкрили конференцію Наталія Зубко – директор коледжу та Ігор Леськів – заступник директора з навчально-методичної роботи. Вони привітали учасників та гостей цього наукового заходу, побажали усім здоров’я та гарного настрою в процесі роботи та зазначили, що вже стало доброю традицією щорічне проведення науково-практичної конференції з інноваційної діяльності у стінах Львівського кооперативного коледжу економіки і права.

До привітань також долучилися: Леся Федак – заступник директора з навчальної роботи, Ірина Клачко – завідувач економічним відділенням, Ліліана Криськув – завідувач товарознавчо-правничим відділенням, Оксана Шура – завідувач технологічного відділення та готельно-ресторанної справи, Ольга Мокрій – методист коледжу та інші.

Організаційний комітет конференції: Наталя Зубко – директор коледжу, Ігор Леськів – заступник директора з навчально-методичної роботи, Ірина Клачко – завідувач економічним відділенням, Ліліана Криськув – завідувач товарознавчо-правознавчим відділенням та відділенням розробки програмного забезпечення, Оксана Шура – завідувач технологічним та відділенням готельно- ресторанної справи та Ольга Мокрій – методист коледжу.

Організатори студентської конференції ставили за мету обговорення актуальних інноваційних процесів в країні та їх вплив на ефективність діяльності підприємства, розвитку науково-технічного прогресу та підвищення інноваційної діяльності вітчизняних підприємств, яке дасть змогу перейти до створення і використання технологій більш високого рівня, а отже, прискорити економічне зростання національної економіки та інноваційних процесів загалом.

Головним завданнями є поширення економічних знань, професійний розвиток та становлення особистості фахівця, вдосконалення інноваційної діяльності підприємств, зокрема споживчої кооперації України, в умовах інноваційних процесів. Розвиток національної економіки визначається активністю інновацій, які відбуваються в країні, та економічною ефективністю їх нововведень. Інновації є ефективним способом розвитку конкурентоспроможності підприємств.

Доповідачі в своїх роботах висвітлили досягнення в інноваційній сфері різних галузей економіки, проаналізували недоліки та запропонували шляхи покращення економічної діяльності як в регіоні, так і в економіці загалом.

Свої доповіді представили студенти з різних груп та курсів, усіх спеціальностей та напрямків навчального закладу, а саме: Вадим Серант, гр. ПВ(н)-15 – «Володіння іноземною мовою, як інноваційний шлях розвитку туристичного бізнесу в Україні» (науковий керівник – Наталя Верещак); Наталія Відзівашець, гр. ПК(н)-16 – «Українське виробництво: проблеми та шляхи вирішення за допомогою ІТ» (науковий керівник – Василь Голод); Павло Гірка, гр. ПК-23 – «Інформаційне забезпечення інноваційної діяльності підприємств» (науковий керівник – Світлана Івасєчко); Олена Лаба, гр. ПТБ-16 – «Проблеми захисту авторського права в мережі ІНТЕРНЕТ» (науковий керівник –Лідія Марчишин); Анастасія Стефанишин, гр. ФН-14 – «Інновації на транспорті – шлях до покращення сфери обслуговування» (науковий керівник – Оксана Фера); Ліліана Бобик, гр. ФН-ОЦ-15 – «Міжкультурна комунікація в контексті світового діалогу» (науковий керівник – Юлія Семенова); Надія Ілик, гр. ФН-14 – «Інноваційні процеси та їх вплив на ефективність підприємництва» (науковий керівник – Любов Підлужна); Ольга Галімурка, гр. ПВ(н)-24 – «Офшорний аутсорсинг як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємства» (науковий керівник – Соломія Мисак); Наталія Антипова, гр. ПВ(н)-25 – «Рухова активність та її вплив на продуктивність діяльності людини» (науковий керівник – Андрій Соломонко); Марта Баран, гр. ОГ-14 – «Стратегія інноваційної діяльності на підприємствах готельного господарства» (науковий керівник – Марія Василишин) та інші.

Студенти продемонстрували свої науково-пошукові здібності, мистецтво публічного виступу та високий інтелектуальний рівень.

Теми доповідей були актуальними, змістовними та супроводжувались цікавими презентаціями.

У роботі конференції взяли участь адміністрація, голови циклових комісій, викладачі та студенти коледжу.

Організатори студентської конференції та голови циклових комісій висловлюють подяку всім учасникам та їх науковим керівникам.

По закінчені конференції представники від адміністрації коледжу побажали студентам та їхнім керівникам плідної праці та наукових досягнень, учасники конференції були нагороджені грамотами, а керівники – подяками.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Науково-практична конференція «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства» Науково-практична конференція «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства» Опубліковано: П`ятниця, 07 Червня 2019 Нещодавно на базі Львівського торговельно-економічного університету відбулася Шістнадцята науково-практична конференція студентів закладів вищої освіти Укркоопспілки на тему: «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства». Організатор заходу – Навчально-методичний центр «Укоопосвіта»...

Переглядів: 1038 Коментарів: 0

Вища освіта

Викладачі Львівського кооперативного коледжу економіки і права поділилися досвідом організації навчально-виховного процесу (фото) Викладачі Львівського кооперативного коледжу економіки і права поділилися досвідом організації навчально-виховного процесу (фото) Опубліковано: Середа, 07 Червня 2017 Нещодавно у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулась підсумкова щорічна викладацька науково-практична конференція на тему: «З досвіду організації навчально-виховного процесу». Мета конференції: розгляд проблем та перспектив розвитку організації навчально-виховного процесу в коледжі,...

Переглядів: 982 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook