Період публікації:

від

до

Категорія:

Студентська науково-практична конференція «Прогресивні комп’ютерні технології, високопродуктивні комп’ютерні системи» (фото)

Опубліковано: Вівторок, 11 квітня 2017 

min
max

Днями у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулася студентська науково-практична конференція з «Інформатики та комп’ютерної техніки» на тему: «Прогресивні комп’ютерні технології, високопродуктивні комп’ютерні системи», організована та проведена викладачами циклової комісії «Інформатики та розробки програмного забезпечення».

Метою проведення наукового заходу стало обговорення і узагальнення науково-пошукової роботи, об’єднання зусиль молодих фахівців у галузі інформаційних технологій для ефективного вміння орієнтуватися у складній комп’ютерній мережі.

На урочистій церемонії відкриття перед учасниками конференції виступили голова циклової комісії «Інформатики та розробки програмного забезпечення» Світлана Івасєчко та заступник директора з навчально-методичної роботи Ігор Леськів.

До вітального слова долучилися: директор коледжу Наталія Зубко; заступник директора з навчальної роботи Леся Федак; завідувач товарознавчо-правознавчого відділення та розробки програмного забезпечення Ліліана Криськув. Вони привітали усіх учасників та гостей цього наукового заходу та зазначили, що вже стало доброю традицією проведення студентських науково-практичних конференцій цикловою комісією «Інформатики та розробки програмного забезпечення» у стінах навчального закладу. Також вони наголосили, що молодший спеціаліст після вивчення навчальної дисципліни «Інформатика та комп’ютерна техніка» повинен знати теоретичні основи інформатики та експлуатаційні характеристики комп’ютерної техніки;·мати уявлення про архітектуру, технічне та програмне забезпечення комп’ютерних систем; мати уявлення про алгоритмізацію, програмування та підготовку завдань для їх подальшої реалізації на персональних комп’ютерах (ПК); бути ознайомленим із системами обробки економічної інформації, з методами запровадження діалогу в процесі виконання конкретних завдань; вміти користуватися можливостями програмного забезпечення для реалізації прикладних завдань, що розраховані на конкретного споживача; набути навичок програмування з використанням прикладних систем програмування для персональних комп’ютерів і локальних комп’ютерних мереж, в умовах комп'ютеризації інформаційного забезпечення управління організаціями та підприємствами тощо.

Молоді науковці яскраво й успішно презентували результати своїх наукових досліджень. Доповіді учасників конференції були цікаві та змістовні. Серед виступів найбільше запам’ятались доповіді: «Прогресивні комп’ютерні технології, високопродуктивні комп’ютерні системи» Вікторії Надурак, група ПВ(н)-26; «Інформаційні технології в юридичній діяльності» Людмили Колесніченко, група ПВ(н)-26; «Технологія Грід» Наталії Відзівашець, група ПК(н)-16 (науковий керівник – Оксана Кошуба); «Актуальна мова програмування» Дем’яна Пшемінського, група ПК-15 (науковий керівник – Марія Канафоцька); «Проблеми запровадження інформаційного суспільства» Вікторії Щадило, група ПК-14 (науковий керівник –Віра Варгас); «Високопродуктивні комп’ютерні системи» Валентини Кугаївської, група ПВ(н)-25; «Системи захисту програмного забезпечення» Андріани Леськів, група КТ-14 (науковий керівник – Світлана Івасєчко).

У роботі конференції взяли участь адміністрація, голови циклових комісій, викладачі та студенти коледжу.

Заступник директора з навчально-методичної роботи Ігор Леськів зазначив: «Студентська конференція – це одна із форм самостійної роботи, яка є важливим елементом навчального процесу... В студентському середовищі повинно зароджуватися нове прогресивне мислення...»

По закінчені конференції адміністрація коледжу висловила щиру подяку викладачам циклової комісії «Інформатики та розробки програмного забезпечення» Світлані Івасєчко, Вірі Варгас, Ярослау Костіву, Марії Канафоцькій, Оксані Кашубі, Михайлу Скубію, Леоніду Блонському за організацію і проведення студентської конференції та бажає подальших творчих та наукових успіхів, а учасники конференції були нагороджені грамотами за активну участь в студентській науково-практичній конференції.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Науково-практична конференція «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства» Науково-практична конференція «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства» Опубліковано: П`ятниця, 07 Червня 2019 Нещодавно на базі Львівського торговельно-економічного університету відбулася Шістнадцята науково-практична конференція студентів закладів вищої освіти Укркоопспілки на тему: «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства». Організатор заходу – Навчально-методичний центр «Укоопосвіта»...

Переглядів: 1033 Коментарів: 0

Вища освіта

Підготовка кадрів з елементами дуальної форми навчання впроваджується у Львівському кооперативному коледжі економіки і права Підготовка кадрів з елементами дуальної форми навчання впроваджується у Львівському кооперативному коледжі економіки і права Опубліковано: Вівторок, 27 лютого 2018 У сьогочасному комп’ютеризованому світі суспільство хоче бачити кваліфікованих робітників, що є конкурентоспроможними на ринку праці, креативні, здатні до самореалізації та швидкого реагування, можуть брати активну участь у соціально-економічних і культурних процесах регіону та країни загалом. Нещодавно...

Переглядів: 579 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook