Період публікації:

від

до

Категорія:

Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували екскурсію до гіпермаркету «Рукавичка» (фото)

Опубліковано: Четвер, 27 квітня 2017 

min
max

Нещодавно викладачі циклової комісії підприємництва та комерційної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права Марія Ільків та Руслана Погорілець організували екскурсію до гіпермаркету «Рукавичка» студентам ІІ курсу спеціальності «Товарознавство та комерційна діяльність» під час проходження навчальної практики.

Головною метою проведення екскурсії було ознайомити студентів з сучасними видами обладнання підприємств торгівлі.

Під час візиту керівник гіпермаркету «Рукавичка» Ірина Зелена, випускниця коледжу, ознайомила студентів з роботою мережі, кожного відділу гіпермаркету та особливостями планування торгівельного залу, розповіла студентам про історію створення та розвиток підприємства, діяльність його на сучасному етапі й подальші перспективи, кар'єрні можливості компанії, реальні умови роботи. Також наголосила, що мережа гіпермаркетів «Рукавичка» постійно вдосконалюється, покращує сервіс, розширює асортимент товарів та спектр послуг, щоб максимально задовольнити потреби споживачів.

Під час проведення екскурсії викладачів ознайомили з політикою та напрямами роботи гіпермаркету, роботи з персоналом, методами та специфікою приймання товарів тощо.

Значну увагу було приділено ознайомленню з сучасними видами немеханічного обладнання, засобів вимірювальної техніки, холодильного обладнанням, реєстраторів розрахункових операцій, піднімально-транспортного обладнанням, особливостями експлуатації окремих видів обладнання. Студенти особливо зацікавилися  роботою відділу сканування товарів та розрахунків з споживачами. Під час екскурсії студенти мали можливість ознайомитись з товарним профілем гіпермаркету, зоною діяльності, контингентом споживачів, плануванням торговельних приміщень, організаційною структурою та особливостями роботи мережі гіпермаркету «Рукавичка».

Багатьох студентів зацікавила специфіка маркетингової діяльності в гіпермаркеті «Рукавичка», зокрема вони цікавилися підходами до управління асортиментом товарів, формуванням цін та знижок на продукцію, розробленням промозаходів.

Співпраця циклової комісії підприємництва та комерційної діяльності (голова циклової комісії – Лідія Марчишин) Львівського кооперативного коледжу економіки і права з мережею гіпермаркетів «Рукавичка» сприяє в підготовці молодих висококваліфікованих кадрів для торговельної галузі, залученню фахівців до розроблення нормативно-правової бази, що регулює розвиток сфер торгівлі, послуг, організації спільних досліджень з вирішення актуальних проблем у галузі торговельного підприємництва, інформаційному обміну, підвищенню кваліфікації, стажуванню фахівців, а також організації та забезпеченню проходження практики студентів. Гіпермаркет «Рукавичка» ТзОВ, ТВК «Львівхолод» – найбільшої компанії з виготовлення, постачання, переробки й продажу продуктів харчування й промислових товарів у Західній Україні.

Як зауважила Марія Михайлівна: «Проведення таких екскурсій допомагають студентам краще засвоїти матеріал, отриманий на лекціях, в процесі самостійної роботи та практичних заняттях, а також сприяють кращій підготовці майбутніх спеціалістів. Подібні заходи сприяють появі у студентів більш чіткого уявлення про себе, свої здібності та майбутню професію, що, в свою чергу, надає їм можливість краще зорієнтуватися при виборі напряму трудової діяльності та плануванні професійної кар’єри».

Студенти вдячні організаторам за надану можливість краще зрозуміти специфіку своєї спеціальності. По закінченню екскурсії у кожного зі студентів залишились неповторні враження, з’явився додаткові знання та гордість за свою спеціальність.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Навчальна практика у будівельному гіпермаркеті «Епіцентр К» Навчальна практика у будівельному гіпермаркеті «Епіцентр К» Опубліковано: Середа, 02 січня 2019 З метою забезпечення якісної підготовки сучасного молодшого спеціаліста Львівський кооперативний коледж економіки і права має укладені договори з діючими сучасними торговельними підприємствами регіону, які є базами практики для студентів. Слід зазначити, що разом із дипломом молодшого спеціаліста про...

Переглядів: 1296 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Для студентів Львівського кооперативного коледжу провели відкрите заняття з навчальної практики «Вступ до фаху» Для студентів Львівського кооперативного коледжу провели відкрите заняття з навчальної практики «Вступ до фаху» Опубліковано: Середа, 03 жовтня 2018 Нещодавно викладач Львівського кооперативного коледжу економіки і права Михайло Голубка провів у групі Фн-Оц-17 відкрите заняття з навчальної практики «Вступ до фаху» на тему: «Мотивація навчання студентів». До проведення заняття були залучені практичні фахівці Львівського обласного управління АТ...

Переглядів: 481 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook