Період публікації:

від

до

Категорія:

Представники Львівського кооперативного коледжу економіки і права – учасники Всеукраїнської науково-практичної конференції (фото)

Опубліковано: Четвер, 11 травня 2017 

min
max

Нещодавно у Львівському торговельно-економічному університеті відбулася XII Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених на тему: «Стан та перспективи розвитку бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та контролю в умовах трансформації національної економіки».

Організатори конференції: Інститут модернізації змісту освіти МОН України; Львівський торговельно-економічний університет; Національна академія статистики, обліку та аудиту; Одеський національний економічний університет; Житомирський державний технологічний університет.

Мета конференції – залучення студентів і молодих учених до науково-практичної діяльності та стимулювання і підтримка наукової діяльності молоді у сфері обліку, оподаткування, аналізу і контролю.

Робота конференції проводилася за такими тематичними напрямами: 1. Проблеми теорії і практики бухгалтерського обліку в умовах інтеграційних процесів. 2. Теорія, методика та організація економічного аналізу в умовах глобалізації. 3. Стан і напрями розвитку контролю в умовах інтеграції національної економіки. 4. Проблеми теорії та практики оподаткування.

На конференції були представлені також стендові доповіді студентів, аспірантів, магістрантів та викладачів кафедр бухгалтерського обліку та аудиту, аналізу та оподаткування Інституту економіки та фінансів Львівського торговельно-економічного університету. Молоді науковці яскраво й успішно презентували результати своїх наукових досліджень. Доповіді учасників конференції були цікаві та змістовні.

Доброю традицією стало започатковане організаторами конференції нагородження учасників за найкращі доповіді додатково за номінаціями: «Оригінальність теми та важливість результатів дослідження» – Юрій Батенчук (науковий керівник, доц. Тарас Мельник) та Валентина Федяєва (науковий керівник, проф. Анатолій Москаленко); «Практична значущість результатів дослідження» – Оксана Будай (науковий керівник, проф. Петро Куцик) та Неля Тертишна (науковий керівник, проф. Юстина Верига); «За креативність у дослідженні проблем бухгалтерського обліку, аналізу та контролю» – Даніелла Софілканич (науковий керівник, доц. Одарка Чабанюк) та Андрій Грицак (науковий керівник, викл. Михайло Голубка).

ВНЗ «Львівський кооперативний коледж економіки і права» представили викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності та студенти з спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Оціночна діяльність».

Зокрема, викладачі Михайло Голубка та Ольга Мельник представили доповіді на тему: «Принципи бухгалтерського обліку та фінансової звітності в кооперативних підприємствах: теоретичний аспект», Марія Бордуляк – «Документування руху товарів і продуктів у споживчій кооперації» (науковий керівник – Михайло Голубка, викладач вищої категорії), Михайло Голубка – «Значення документації та звітності у бухгалтерському обліку» (науковий керівник – Ольга Мельник, викладач ІІ категорії), з доповіддю «Теоретичні аспекти обліку та оподаткування інтернет-торгівлі», яка була представлена на англійській мові, виступив Андій Грицак, переклад виступу – Надія Ілик (студентка ЛККЕіП) (науковий керівник – Михайло Голубка, викладач вищої категорії).

Робота конференції знайшла широку зацікавленість серед вчених, фахівців бухгалтерського обліку, аудиту, аналізу, оподаткування та студентської молоді і пройшла в атмосфері творчого пошуку та жвавого спілкування між учасниками.

При підведенні підсумків конференції організатори заходу подякували всім присутнім за активну участь у науковому заході. На завершення студентам-учасникам конференції урочисто було вручено сертифікати, науковим керівникам – Подяки, а переможцям у номінаціях – Грамоти за перемогу.

Також організатори конференції провели учасникам наукового заходу екскурсії культурними та історичними пам’ятками м. Львова. За результатами конференції тези учасників опубліковані у Збірнику матеріалів конференції.

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Науково-практична конференція «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства» Науково-практична конференція «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства» Опубліковано: П`ятниця, 07 Червня 2019 Нещодавно на базі Львівського торговельно-економічного університету відбулася Шістнадцята науково-практична конференція студентів закладів вищої освіти Укркоопспілки на тему: «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства». Організатор заходу – Навчально-методичний центр «Укоопосвіта»...

Переглядів: 1033 Коментарів: 0

Вища освіта

Викладачі Львівського кооперативного коледжу економіки і права поділилися досвідом організації навчально-виховного процесу (фото) Викладачі Львівського кооперативного коледжу економіки і права поділилися досвідом організації навчально-виховного процесу (фото) Опубліковано: Середа, 07 Червня 2017 Нещодавно у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулась підсумкова щорічна викладацька науково-практична конференція на тему: «З досвіду організації навчально-виховного процесу». Мета конференції: розгляд проблем та перспектив розвитку організації навчально-виховного процесу в коледжі,...

Переглядів: 977 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook